Slaapkamer

Leuke ideeën voor in een kinderkamer

De kinderkamer is een plek waar kinderen lekker kunnen slapen, maar ook lekker kunnen spelen. Er zijn een hoop plekken waar je terecht kunt voor vette styling-ideeën voor de inrichting van de kinderkamer. Het mag er weleens uitbundig aan toe gaan in de kinderkamer. De kinderkamer is een multifunctionele ruimte, waarin je de creativiteit van de kinderen los kunt laten. Voor jouw eigen creativiteit geldt hetzelfde. In de kinderkamer kunnen vrolijke kleuren, beschrijfbare wanden en originele meubels gebruikt worden. Niks is te gek. In dit artikel staan een aantal ideeën.

Boomhutbed

Boomhutbedden zijn bedden die spreken tot de verbeelding. Er is een ruim assortiment van kwalitatieve kinderbedden. Deze bedden toveren de kinderkamer om tot een magische plek. Bovendien zijn de boomhutbedden snel leverbaar op een dag naar keuze. De modellen zijn er voor elk budget. Wanneer het boomhutbed eenmaal in huis is, is het makkelijk te plaatsen. Je gebruikt gewoon een paar Woodies schroeven en klaar is kees.

Extra beweging

Wanneer je energieke kinderen hebt, is extra beweging handig. Dit komt van pas op koude en natte dagen. Een schommel of hangzak voor op de kinderkamer is een geweldig idee. Wanneer je deze niet aan het plafond durft te monteren kun je een oplossing met extra balken gebruiken. Mocht je toch nog wat extra sterkte willen, kun je versterkingshoeken gebruiken.

Prinsessenkamer

Slaapkamers zijn soms weleens een ondergeschoven kindje. In deze blog staan daarom leuke ideeën voor de kinderkamer. Met deze ideeën kun je de kinderkamer opleuken, zonder dat het gelijk te veel werk is. Als je op zoek bent naar een grote metamorfose, zijn er ook tips om een echte prinsessenkamer te maken. Het inrichten van een complete prinsessenkamer begint bij de muren. Je kunt de muren beter niet felroze schilderen, want de kans is groot dat jouw kind deze kleur snel zat is. Er kan beter voor een lichtroze of beige kleur gekozen worden, die wat langer meegaat. Zachte kleuren worden geassocieerd met een echte prinses kamer. Daarom zijn ze wat subtieler dan felroze. Een andere optie is om de muren op te vrolijken met prinsessen behang.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *