Uncategorized

Hoe voorkom je dat je wordt buitengesloten?

Jezelf buitensluiten, is behoorlijk gênant en ook frustrerend. Het kan ook leiden tot allerlei andere problemen, die je misschien niet had voorzien. Hoe dan ook zal het je plannen voor die dag echt flink in de war sturen. Na een lange dag werken, is het laatste wat je wilt in de regen voor een dichte deur komen te staan en als je nog van alles te doen had die avond kun je echt wanhopig worden. Een raam inslaan, is natuurlijk een optie maar dat kost je wel geld want uiteindelijk zul je een nieuwe ruit moeten laten plaatsen. Als je kunt voorkomen dat je wordt buitengesloten, kan dat je veel geld, tijd en hoofdpijn besparen.

Het eerste dat je moet doen, is proberen jezelf aan te leren om altijd voordat je de deur uitgaat te controleren of je je sleutels bij je hebt. Of je nu naar je werk/college/of een avondje uit gaat, je moet dit altijd controleren. Leg je sleutels zo veel mogelijk in het zicht of bewaar ze in je zak. Als je een handtas of een aktetas naar je werk meeneemt, kun je je sleutels ook altijd daar in laten zitten om er zo zeker van te zijn dat ze bij je hebt. Het is nog beter om ook altijd reservesleutels te hebben – een sleutel in je tas en een andere sleutel in je zak of op een veilige plek. Op deze manier heb je, mocht je op weg naar huis zijn en je sleutels vergeten, nog steeds een extra sleutel bij je. En als je je tas bent vergeten, heb je nog sleutels in je zak zitten of kun je ze ophalen op de plek waar je ze had neergelegd.

Een andere optie waar sommige mensen voor kiezen – maar hier lijken de meningen over verdeeld – is om een reservesleutel buiten neer te leggen. Dit kan betekenen dat je de sleutel van de voordeur onder je deurmat legt (hoewel dit een beetje te cliché en voor de hand liggend is), onder een plantenpot (alweer redelijk voor de hand liggend) of onder een struik in de achtertuin (beter). Sommige mensen voelen zich niet op hun gemak als ze een sleutel buitenshuis bewaren. Misschien is het dan een goed idee om een bosje sleutels in de schuur te verbergen, de schuur op slot te doen en de sleutels van de schuur weer in de tuin te verbergen. Een andere oplossing is om een code slot op je deur te laten plaatsen.

Voor meer informatie over code slot, neem contact op met de Slotenmaker uit Giesselanden!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *